Jongverkenners

Leeftijd: 
jongens van 11 tot 14 jaar

De leiding:

Dag Jongverkenners

Mijn naam is Bram. Ik ben 19 jaar en ik amuseer me al sinds de kapoenen op de scouts. Vorig jaar was ik leiding van de Welpen, maar dit jaar sta ik met plezier voor jullie klaar. Ik heb ook al enkele jaren als animator op het speelplein achter de rug.
Drie jaar geleden ben ik op World Scout Jamboree geweest, een kamp met scouts van over de hele wereld, een echte aanrader!
Op de scouts doe ik niks liever dan sjorren, maar een zot spel vind ik ook altijd heel tof. Ik zit in mijn tweede jaar Informatica aan de UGent. In mijn vrije tijd doe ik al meer dan 10 jaar aan schermen, en in het weekend ben ik natuurlijk op de scouts om leiding te geven.

Stevige linker
Bram
 

Dag lieve schatten!

Ik ben Melissa en ik ben 19 jaar oud. Vorig jaar heb ik leiding gegeven aan de jonggidsen, dus een aantal van jullie zullen mij vast wel herkennen van kamp! Ik ben zeer actief, speels en niet op mijn mondje gevallen. Hierdoor weet ik vrij zeker dat ik goed mijn mannetje zal kunnen staan tussen al die jongens. Ook heb ik enorm hard genoten van kamp, waardoor ik direct “Ja!” zei toen ze mij als leiding vroegen voor de jongverkenners.
Buiten de scouts heb ik niet heel veel andere hobby’s. Ik heb nog piano gespeeld en in een koor gezongen, nadat ik vrij lang geturnd heb, maar toen ik begon te studeren aan het hoger moest ik helaas de snoeischaar in mijn hobby’s zetten, zodanig dat enkel de scouts nog overbleef.
Ik studeer Biomedische Laboratoriumtechnologie en zit nu in mijn tweede jaar.
Laten we met volle moed en veel enthousiasme dit nieuwe scoutsjaar inluiden! Ik heb er alleszins al reuze veel zin in!

Dikke kussen,

Bromeliarode Dartele Wasbeer


 

Dag beste jongverkenners ;)

Mijn naam is Jules en ik ben 19 jaar. Dit zal mijn tweede jaar leiding worden, dus ik zit vol met motivatie, nieuwsgierigheid en heb al zin om jullie allemaal te leren kennen. Ik heb al 13 jaar scoutservaring, dus je zal mij misschien wel al eens op de scouts gezien hebben.
Vorig jaar heb ik leiding gegeven aan de welpen & ik was fourage op groot kamp. Hopelijk vonden jullie dat eten een beetje lekker, maar ik heb jullie nog veel meer te bieden. Buiten de scouts studeer ik ook, ik studeer namelijk orthopedagogie op HOgent. Dat zullen dus mijn 2 voornaamste bezigheden zijn. Voor de rest doe ik ook nog minivoetbal met nog andere leiding en oudleiding.

doeidoei
Vadouvankleurige Spitante Sorewilka

Contact:

jongverkenners@scoutsevergem.be

Medische steekkaart:

Je kan je medische steekkaart online invullen via volgende link.
https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ )


De volgende link geeft je een stappenplan hoe je dit precies moet doen.
(https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/files/paginas/2015.09.21_handlei... )