Jongverkenners

jongens van 11 tot 14 jaar

Jooooooooow,

Ik ben Oberon Lievens (eerstejaars sorry, Ik heet niet echt Sona) en ben nu 20 jaar. Ik heb in mijn eerste jaar leiding jongverkenners gegeven dus sommigen van jullie zullen mij nog  kennen. Anderen zullen mij kennen aangezien ik vorig jaar welpen heb gegeven. 2e jaars sorry maar jullie ken ik NOG niet maar dat zal wel snel gebeuren tijdens het komende jaar. Ik sta nu dus in mijn 3e jaar leiding wat mij de oudste leiding van de tak maakt. Bij kazou heb ik er ook al 4 jaar opzitten dus het moni/ leiding zijn is mij niet vreemd. Naast de scouts probeer ik geregeld eens te tennissen en soms eens te studeren voor mijn richting ICT. Ik kijk al heel hard uit naar een nieuw scoutsjaar en ik hoop jullie ook.

Stevige linker en rechter Racabruine Argeloze Spitsvogel

Hiernaast een hele mooie foto van hoe ik gekleed ben op kamp.

Hallo mannen! Ik hoor de tweede en derdejaars al denken weeral? Jaja zeker en vast ik ben nog een jaartje van de partij om er samen met de ander 4 leiding een spetterend jaar van te maken. Ik ga mij kort even voorstellen vooral voor de eerstejaars die mij allicht wel al zien hebben lopen en nu de eer hebben om van mij leiding te krijgen.

Ik ben dus Jacobe Bunck en ben 19 jaar oud, mijn verjaardag valt telkens op 15 april ( geschenkjes zijn  altijd welkom). Sinds de kapoentjes zit ik al in de scouts wat maakt dat ik nu mijn 14de scoutsjaar start. Vorig jaar gaf ik  ook jongverkenners en hebben dat jaar samen afgesloten op een fantastisch kamp wat ongetwijfeld dit jaar hetzelfde zal zijn of misschien wel beter, wie zal het zeggen?

Ik geeft buiten de scouts ook kazou waar ik al 3 keer monitor ben geweest. Mijn kampen waren in Nederland, Italië en Kroatië. Ik heb dus al een aantal jaren ervaring met het leiding / moni geven wat ik enorm graag doe.

Dit jaar heb ik ergotherapie gestudeerd aan de Artevelde Hogeschool. Het leverde mij 1 herexamen op. Ik heb dus een groot deel kunnen genieten van mijn vakantie. Ik hoop dat jullie er ook een fijne vakantie hebben opzitten want vanaf nu kan het alleen maar in stijgende lijn verder gaan, want wij gaan er een topjaar van maken. Ik heb er alvast heeeeel veel zin in en ik hoop jullie ook en dan zien we elkaar op startweekend!

Stevige linker Ramboetanrode parmantige picus

(Leer deze maar want ik zou jullie wel eens durven ondervragen)

Hey iedereen,

Hier even een kleine voorstelling van mezelf: ik ben Axelle Baert, 18 jaar oud en na zes jaar als lid in de scouts gezeten te hebben, kijk ik er zeker naar uit om als leiding mega wijze vergaderingen, een demax van een weekend en een onvergetelijk kamp met jullie te hebben! Naast de scouts heb ik ook nog een paar andere hobby’s onder andere kickboks (dus pas maar op ;)), piano en af en toe ga ik ook eens gaan joggen.  Ik ben net afgestudeerd van het middelbaar en ga nu aan mijn eerste jaar ergotherapie beginnen.

Zo, dit was een kleine voorstelling van mezelf (jullie weten eigenlijk niet zoveel maar jullie zullen mij zeker leren kennen op de vergaderingen)! Ik hoop dat jullie even hard uitkijken naar het nieuwe scoutsjaar als ik en we gaan er samen een ONVERGETELIJK jaar van maken!!!!!!!!!

Tot op de startdag ;)

Stevige linker, Phoeniculasiusrode groothartige simia

Ik ben Maxim Gregoir en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik zit al sinds het eerste jaar van de kapoenen in de scouts, dus dit gaat mijn 13e jaar in de scouts zijn.

Buiten de scouts heb ik niet echt hobby’s, maar ik wil daar dit jaar verandering in brengen maar ik weet nog niet wat ik wil doen. Nu ik eindelijk van Sint -Lievens af ben ga ik toegepaste informatica gaan studeren. Ik ken jullie nog niet zo goed, maar ik denk dat er daar snel verandering in zal komen en dat we een heel wijs jaar tegemoet zullen gaan.

PS: ik ben sportiever dan Jago dus mij wil je liever in je team dan hem. Voor de rest heb 3 victory royals op fortnite dus ik sta altijd open voor een potje gamen. Minecraft speel ik ook (maar de enderdraak heb ik nog niet gedood). Als je eens met mij wilt samenspelen, dan moet je wel minimum 5 FPS hebben. Ik heb skype, discord en ik kan ook facetimen.

Ik zie jullie snel in Tilted Towers,

Zarnestibruine Onstuimige Bosmus

Yow gasten

Ik ben Jago, ik ben momenteel 18 jaar oud en zoals jullie wel zullen horen is het mijn eerste jaar als leiding. Mijn hobby’s zijn tennis en scouts natuurlijk.

Ik zit momenteel nog in het middelbaar, maar ben van plan volgend jaar toegepaste psychologie te volgen. Ik kijk er alvast naar uit om met jullie op weekend en GROOT kamp te gaan. Ik ben zeer sportief dus gaan jullie mij snel meekrijgen in de actieve spelletjes. Normaal ga ik heel chill tegenover jullie doen, zolang jullie respect naar ons toe tonen. Ik ben pas vanaf mijn eerste jaar GIVER bij de scouts gekomen, maar heb mij bij elke vergadering kapot geamuseerd. Ik hoop dat ik jullie dus hetzelfde gevoel ga kunnen geven.

Ik heb echt veel plezier gehad van mijn laatste jaar als lid, en ben van plan om dat met de Jongverkenners voort te zetten als leiding.

Een stevige linker,

Jago, A.K.A Cadarcarode onbevreesde zeehond

jongverkenners@scoutsevergem.be

Klik hier voor het eerste jongverkennerboekje.