Welpen

Leeftijd: 
jongens van 8 tot 11 jaar

De leiding:

 

Dag lieve welpen,

Ik ben Bagheera, 18 jaar oud. Na 10 jaar als lid kijk ik er naar uit om als leiding er een onvergetelijk jaar met jullie van te maken. Naast de scouts heb ik geen andere hobby’s meer, ik heb namelijk een jaartje geleden besloten om te stoppen met basket en tennis zodat ik mij volledig kan smijten dit scoutsjaar. Ik heb ook ooit een poging gedaan om piano te leren spelen (was jammer genoeg geen succes).
Ik start dit jaar met vol goede moed aan de studierichting  aan de universiteit van Gent.

Voila, dit was een kleine voorstelling van mezelf. Ik kijk er alvast naar uit om jullie beter te leren kennen zodat we er samen een geweldig jaar van kunnen maken.

Als jullie nog ‘slimme’ vragen hebben mogen jullie die gerust vragen! Of jullie een antwoord krijgen, is natuurlijk een andere vraag! :p


Stevige linker,
Modra Spiljablauwe Integere Anhinga

 

Dag dag vrienden 

Mijn naam is Hathi en ik ga van dit scoutsjaar samen met jullie een super mega tof scoutsjaar maken! Ik zit al 16 jaar in de scouts, maar dit is mijn vierde jaar als leiding en mijn tweede jaar als groepsleiding. Sommige van jullie kennen mij misschien nog van bij de kapoenen :) 
Naast de scouts heb ook nog een paar andere hobby’s. Ik speel trompet, Ukelele en nog een paar andere instrumenten. Ik speel niet alleen graag muziek, ik luister er ook graag naar, dus ik pik af en toe wel eens een concert of festivalletje mee. Je kan me ook vaak vinden in het zwembad, want ik ben aan het trainen om redder te worden. Naast zwemmen en muziek speel ik ook af en toe mee in een jongerentheater. Dus op het podium kan je me ook soms tegenkomen :). 
Ik ga natuurlijk ook nog naar school. Ik studeer communicatie management aan de Artevelde hogeschool. Ik ga nu naar mijn laatste jaar en ga ook een semester in het buitenland studeren. Daarom zal ik er het eerste semester maar 1 keer bij zijn, want na startdag vertrek ik naar Milaan om daar te studeren. Na januari ben ik weer terug om samen met jullie suuuuper coole vergaderingen te doen.
Ik hoop dat jullie er evenveel zin in hebben als ik, want ik heb er echt super veel zin in!! 

Groetjes 
Cascadăblauwe vastberaden hathi

 

DAG WELPENNNNNNN,

Mijn naam is Baloe 

Jullie kennen mij vast en zeker nog van vorig jaar maar bij deze stel ik mij nog eens voor. Ik word op de allereerste vergadering van het scoutsjaar 20, dus 2 keer feest!!!! Ik studeer bedrijfsmanagement aan Artevelde hogeschool. Naast de scouts vind ik het leuk om te voetballen, te gamen, of af te spreken met vrienden. 

Ik kijk er al enorm naar uit om jullie weer een heel jaar te mogen vermaken en een hele hoop leuke avonturen met jullie te beleven. 

Veel groetjes en tot snel,
Sequoiarode Ongedwongen Steltral

 

Elabaaaaaa,

Sommige hebben mij misschien al eens zien lopen op de scouts, aangezien ik daar al 16 jaar te vinden ben. Maar toch nog even een korte voorstelling. Ik ben Raksha en het is ondertussen al mijn vierde jaar leiding (eerst kabouters en dan 2 jaren jongverkenners). Ook de rest van mijn familie loopt hier rond; mijn broer Jules (welpenleiding van vorig jaar) en 2 zussen; Lea (givers) en Jeanne (jonggidsen). Naast vertoeven op de scouts, ga ik graag eens naar een feestje en ook voor een gezellig avondje op café ben ik altijd te vinden. Iets met eten werkt ook altijd om mij te lokken. En naast al die leuke dingen, durf ik ook wel eens de strever in mij naar boven halen achter mijn bureau. Ik zit volgend jaar in mijn vierde jaar farmacie dus met jullie pijntjes zijn jullie altijd welkom. Althans in het 1e semester want in het 2e semester zullen jullie mij even moeten missen aangezien in dan in het buitenland ga studeren. Maar die tijd halen we dan goed in op kamp!!!

Ik sta alvast te popelen om te beginnen aan het scoutsjaar! 

Stevige linker,
Steagele Sprankelende Spreeuw

 

Contact:

welpen@scoutsevergem.be

Medische steekkaart:

Je kan je medische steekkaart online invullen via volgende link.
https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ )


De volgende link geeft je een stappenplan hoe je dit precies moet doen.
(https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/files/paginas/2015.09.21_handlei... )