Welpen

Leeftijd: 
jongens van 8 tot 11 jaar

De leiding:

 Dag lieve, ( misschien ook stoute ) welpen ,
Ik ben Chiara Deneckere, 19 jaar en verjaar op 1 april 2000 ( dikke mop :p). Ik woon in Ertvelde in de straat van de fameuze ‘ aardbeienautomaat’.
Ookal is het voor mij een eindje, ik zal telkens met veel plezier mijn zondagnamiddag met jullie komen spenderen! Hopelijk behaal ik binnenkort mijn praktisch rijexamen, dat zou al een stukje makkelijker zijn. Ik start mijn tweede jaar universiteit in de richting ‘psychologie’.
Thuis heb ik nog 1 jongere broer ; Michiel (17 ).
Ik hou van zot doen en ben een opgewekt persoon. Buiten de scouts hou ik van reizen, fotografie, shoppen en natuurlijk feesten
Ik zit zelf al in de scouts vanaf ik een kapoentje was dus opgeteld maar liefst al 14 zalige jaren.
De meesten onder jullie kennen mij wellicht al van vorig jaar aangezien ik toen leiding gaf aan de kabouters en dus samen met jullie op kamp een fantastisch scoutsjaar heb afgesloten.
Een jongensstak is voor mij dus nieuw maar ik zie het meer dan 100% zitten om jullie allemaal beter te leren kennen en er een minstens even chill jaar van te maken.
Ik zal dan ook opnieuw alles van mezelf geven!!!!
Dikke zoenen, Chiara ; Toermalijnroze opzwepende Waloewie.

Hallo allemaal!
Mijn naam is Yaris en ik ben één van jullie leiding dit jaar. Het is mijn eerste jaar leiding en ben heel benieuwd om dit samen met jullie te delen! Buiten mijn belangrijkste hobby, de scouts uiteraard , heb ik ook lang geturnd. Maar door mijn leeftijd heb ik besloten om toch liever zelf training te geven. Verder ben ik liefst zoveel mogelijk weg van huis, zoals afspreken met vrienden, op café gaan, naar speelplein gaan, eens een kamp met kazou en nog zoveel meer en met eten maak je me ook altijd gelukkig. Mijn totem is Lavasbruine Toegewijde Orang-oetan, niet het meest aantrekkelijke dier, maar daarom niet minder cool . Van een beetje avontuur ben ik ook zeker niet vies, dus kijk ik enorm uit naar dit (hopelijk) fantastisch en onvergetelijk jaar!
Een stevige linker,
Yaris


Dag welpen! Mijn naam is Mara De Wispelaere, sommige van jullie zullen mij wel nog kennen van op kamp. Toen gaf ik voor het eerste jaar leiding bij de kabouters. Dit jaar iets compleet nieuw: welpen!! Ik ben heel erg blij dat ik eens aan jongens mag leiding, jullie dus. Ik kijk er heel hard naar uit, maar vind het toch ook een beetje spannend. Voor mij is het nu mijn 14de jaar in de scouts. Maar uiteraard is scouts niet mijn enige hobby. In mijn vrije tijd maak ik graag tijd voor mijn vrienden, shoppen, lekker eten en reizen! Tijdens het jaar moet ik natuurlijk ook naar school, ik zit nu in mijn tweede jaar aan de hogeschool in Gent. Daar doe ik een bachelor, Orthopedagogie Ik heb ook nog 2 broers die allebei ook in de scouts zitten, de jongste gaat naar de givers en mijn oudste broer zit ook in de leiding. Ik heb er alvast heel erg veel zin in en kan niet wachten om te ravotten met jullie, ik hoop jullie ook! Stevige linker Mara De Wispelaere


Ahoi stoere welpen! Bij deze stel ik mij dus voor: Veelal luisterend naar de naam Casper, 21 jaar én trotse bezitter van een put! Hierover later in het jaar ongetwijfeld meer... Vorig jaar had ik het genoegen om bij de kapoenen te staan in mijn tweede jaar leiding. Inmiddels ben ik toe aan mijn derde jaar en hiervoor heb ik de eerstejaars gekidnapt van bij de kapoenen! Samen met mijn medeleiding zullen we proberen om jullie knotsgekke zondagnamiddagen te bezorgen Verder spendeer ik mijn tijd in het dagelijkse leven vaak braaf in de les op de unief. Dit in de richting burgerlijk ingenieur, nu voor mijn 4e jaar. Buiten (of ook op) de scouts hou ik mij in de tijd die er overblijft na de scouts (verrassend weinig) bezig met plaatjes draaien onder de naam DJ Turbolence. Ik ben grote fan van Samson en Gert, K3, Mega Mindy, Spring, Ghostrockers, Paw Patrol, Nachtwacht en uiteraard Little Big (Skibidi!!!!) Maak jullie dus maar klaar voor feestjes op de scouts! Ik kijk er alleszins naar uit, hopelijk jullie ook! Casper, Koperkleurige Gezellige Anhinga

Contact:

welpen@scoutsevergem.be

Boekjes:

Het 2e boekje kan je hier vinden.

Het eerste boekje kan je hier vinden!

Medische steekkaart:

Je kan je medische steekkaart online invullen via volgende link.
https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ )


De volgende link geeft je een stappenplan hoe je dit precies moet doen.
(https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/files/paginas/2015.09.21_handlei... )