Jonggidsen

Leeftijd: 
meisjes van 11 tot 14 jaar

De leiding:

Hi,
Mijn naam is Cézanne aka Dahlia- Oranje Warmhartige Springbok. Dit jaar is mijn 4de jaar leiding en 11de jaar lid van Scouts Evergem. Jullie kunnen mij al kennen van het jaar dat jullie kabouters of jonggidsen waren want ik heb al aan het merendeel van jullie leiding gegeven. Vorig jaar gaf ik leiding aan de givers dus was ik mee op het regenachige kamp ://. Ik ben vaak te vinden bij mijn vriendinnen waarmee ik wel eens een reisje durf maken of een avondje mee weg ga. Dit jaar overheerst het mannelijke geslacht in onze leidingsgroep, maar niet gevreesd want Pauline en ik houden de jongens koest.
De tijd die over is besteed ik aan mijn bureau. Ik ga naar mijn laatste jaar Verpleegkunde, dus voor een wondje groot of klein mag je bij mij zijn :))
Ik heb er alvast suuuuuuuuuuuuupermegaveeeel zin in!
See you later, alligator <33

Heyy,
Mijn naam is Aiko, 17 jaar oud. Misschien kennen jullie mij al van zien want dit jaar is namelijk mijn 13de jaar scouts en mijn eerste jaar leiding. Ik heb een oudere broer Viktor en een zus Mara zij hebben ook allebei leiding gegeven.
Naast scouts doe ik al 8 jaar handbal bij hbc Evergem.
Op school doe ik mijn 7de specialisatie jaar op het pti in Eeklo. In mijn vrije tijd help ik soms mee op de boerderij. Ik ga ook graag keer naar een feestje of een keer samen komen met vrienden.
Mijn fysiek is zeer goed dus als het efjes niet meer lukt op driedaagse wil ik gerust helpen.
Ik kijk er al heel hard naar uit hopelijk jullie ook!!!
Tot later,
Ametrienkleurige welwillende Agame

Hey,
Mijn naam is Pauline of anders gezegd marakujabruine ongedwongen meerkoet.
Jullie kennen mij waarschijnlijk niet aangezien dit mijn 1ste jaar leiding zal zijn, maar kunnen me misschien wel eens als lid op de scouts zien rondgelopen hebben. Ondanks dat ik nog nooit leiding heb gegeven zal het wel lukken om met deze meisjes bende om te gaan aangezien ik dat wel gewoon ben door mijn 3 zussen thuis.
Je kan me thuis ook vaak achter mijn pupiter vinden waar ik graag muziek speel (ik speel althoorn maar dat kennen jullie waarschijnlijk niet).
Wat mij dit jaar te wachten staat is voor mij nog een groot vraagteken?? Maar ik weet wel dat het met jullie een topjaar zal worden!
Tot snel

Dag lieve jonggidsen,
Ik ben Arnaud, 19 jaar oud. Na al leiding gegeven te hebben aan de welpen en jongverkenners kijk ik er naar uit om er ook met jullie een onvergetelijk jaar van te maken. Naast de scouts heb ik geen andere hobby’s meer, ik heb namelijk besloten om te stoppen met basket en tennis zodat ik mij volledig kan smijten dit scoutsjaar. Ik heb ook ooit een poging gedaan om piano te leren spelen (was jammer genoeg geen succes).
Ik start dit jaar aan mijn derde jaar TEW aan de Ugent met vol goede moed.
Voila, dit was een kleine voorstelling van mezelf. Ik kijk er alvast naar uit om jullie beter te leren kennen zodat we er samen een geweldig jaar van kunnen maken.
Als jullie nog ‘slimme’ vragen hebben mogen jullie die gerust vragen! Of jullie een antwoord krijgen, is natuurlijk een andere vraag! :p
Stevige linker,
Modra Spiljablauwe Integere Anhinga

Hey hallo jonggidsen
Ik ben Brecht en ik ben momenteel 17 jaar oud. Het zou kunnen dat jullie mij al hebben gezien op de scouts want dit is namelijk mijn 13e jaar scouts.
Ik heb een oudere broer Michiel en zus Liesbeth die ook leiding hebben gegeven in de scouts. Een leuk weetje is dat onze totem kleur bij alle drie geel is. Mijn totem naam is Jantar gele levenslustige ringmus.
Ik zit momenteel in het 6de middelbaar op Sint-Fransiscus Evergem en ik studeer handel. In mijn vrije tijd speel ik basketbal bij tigers evergem en ga ik ook graag weg met vrienden.
Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie een zeeeeeer leuk scoutsjaar te beleven.

Contact:
jonggidsen@scoutsevergem.be

Medische steekkaart:
Je kan je medische steekkaart online invullen via volgende link.
(https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/)

De volgende link geeft je een stappenplan hoe je dit precies moet doen.
(https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/files/paginas/2015.09.21_handlei... )