Jin

Leeftijd: 
jongens en meisjes van 17-18 jaar

De leiding:

Dag liefste knoeperds van jinners,

Dit jaar is mijn 4de jaar leiding. De meesten onder jullie zullen mij hoogst waarschijnlijk wel al kennen of gezien hebben op de scouts of op één of ander kamp (of kennen als in de zus van …) . Momenteel ben ik 21 jaar oud en jullie zijn de gelukkigen om mijn 22ste jaar mee te vieren dit jaar ( episch mega lit feestje dus).

Zelf zit ik al van bij de kleine kapoentjes in de scouts, ik kan dus zeggen dat ik al 15 jaar in de scouts zit (lekker lang dus).

Ik heb ook nog andere dingen te doen buiten de scouts. Zoals in mijn zetel liggen en af en toe eens op stap gaan. Maar ik ben ook al altijd vrij sportief geweest. Ik heb al atletiek, volleybal en voetbal gedaan. Nu neem ik even pauze met deze toffe hobby’s en ga me iets meer focussen op school en met mijn eerder genoemde ‘hobby’s’  ;-).

Voor moesten jullie nog verder geïnteresseerd zijn in mijn minder sociaal leven: ik heb mijn bachelor  biochemie afgerond en ga nu nog eens experimenteren aan ‘den unief’.

Hiernaast zien jullie dan nog een fotootje van mij waar ik op jinkamp mijn kleur heb gekregen en vanaf dan ga ik door het leven als Aurora Borealisgroene Scherpzinnige Arasari. Ik hoop dat jullie dat ook zo fantastisch gaan beleven als ik, maar daar zorgen we samen wel voor!!

PS: ik ben jarig op 18 april!!!!

Een stevige rechter  Marjolein

Contact:

jin@scoutsevergem.be

Boekjes:

Klik hier voor het eerste boekje.

Medische steekkaart:

Je kan je medische steekkaart online invullen via volgende link.
https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ )


De volgende link geeft je een stappenplan hoe je dit precies moet doen.
(https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/files/paginas/2015.09.21_handlei... )