Givers

Leeftijd: 
jongens en meisjes van 14 tot 17 jaar

De leiding:

Een heel goede dag.

Mijn naam is Emma en ik ben jullie nieuwe leiding. Negen kans op tien houdt hier het lezen op, want laat ons eerlijk zijn wie interesseert het nu dat dit mijn derde jaar leiding is, dat ik vorig jaar bij de jongverkenners heb gestaan (hey eerstejaars boys hebben jullie me gemist), dat ik een poging aan het ondernemen ben om architect te worden en dat ik lichtelijk verslaafd ben aan chocolade ijs. Niemand toch. Voor zij die het toch verder hebben gemaakt dan de eerste zin: ‘Proficiat!’, mij is het in mijn tijd als lid nooit gelukt. Lezen is niet zo mijn ding. Ik heb het eerder voor op mijn gsm zitten terwijl de tv op de achtergrond aan het spelen is. En het is precies om die reden dat mijn mama heeft gezegd: ‘Zou jij niet beter eens naar de scouts gaan wat buitenspelen en zo? Dat is gezond, leuk en bovendien kan je er ook wat vrienden maken.’ Nu zo’n 12 jaar later is haar toon lichtjes gewijzigd: ‘Moet jij nu weer naar de scouts, zou jij niet beter eens wat thuisblijven.’ Maar helaas pindakaas vind ik het veel te leuk in het kermisstraatje om thuis te blijven en ik hoop dat het zo’n een leuk jaar wordt dat jullie dat ook zullen vinden.

Gegroet en tot een dezer dagen

Svenska-blauwe zorgzame Sint-Bernard

Gegroet gij allen,

Het komende scoutsjaar ben ik één van de personen die jullie leiding zullen geven. Voor zij die mij niet kennen: ik ben Michiel en ben 21 jaar jong. Ik zit al heel mijn leven in de scouts en zou dit graag nog een aantal jaartjes zo houden.

Voor zij die mij wat beter willen leren kennen:

Naam: Michiel Caboot
Totemnaam: Zonnebrilgele genietende hardoen

Geboortedatum: heel heel heel lang geleden …
Hobby’s: Scouts en basket
Ik studeer voor: industrieel ingenieur
Mijn lievelingslied: het scoutslied (dit moest ik zeggen van de groepsleiding …)
Mijn lievelingsboeken: ? (ik lees niet veel boeken buiten mijn cursussen voor school maar die zijn allesbehalve interessant)
Mijn lievelingsdieren: hagedissen (zoals mijn totemnaam)
Mijn lievelingseten: scampi’s!!
Wat vind ik leuk: scouts (uiteraard)
Wat vind ik niet leuk: zagende givers, dus wees maar flink dit jaar…

Groetjes, Zonnebrilgele genietende hardoen (maar Michiel is ook goed!)

 

Hey allemaal! Ik ben Maarten ofwel zonnegloedoranje goedlachs winterkoninkje en zal één van jullie nieuwe leiding zijn voor dit scoutsjaar. Het is mijn 3de jaar actieve leiding in de scouts , ik heb al leiding gegeven aan de kabouters en de welpen, dus ik verwacht dit jaar een stapje op qua mentaliteit maar dit zal ongetwijfeld geen probleem zijn hé? Ik hoop dat jullie evenveel uitkijken naar het komende scoutsjaar en het buitenlands kamp als ik.Hobby’s buiten de scouts heb ik niet echt (scouts boven alles!!), maar ik ben ook tweedejaars student aan de KU Leuven, waar ik mij volledig op de industriële wetenschappen gooi. Ik hoop dat jullie even geëngageerd zijn als mij om er samen een superleuk scoutsjaar van te maken en ik kijk alvast uit om met jullie kennis te maken!

Een stevige linker, rechter en uppercut.

Maarten

Elk zijne goeiendag

Zoals de meeste onder jullie wel weten is mijn naam Luna, aka zus van Floor aka de vieze vuile veggie aka boterbloemgele levendige karekiet. Na een jaartje bij de kabouters, ben ik klaar voor het echte werk, de givers! Ondanks dat scouts het grootste deel van mijn vrije tijd in beslag neemt, heb ik ook nog andere bezigheden. Ik doe aan atletiek, ik studeer rechten aan de Ugent en ik ga al eens graag een wijntje drinken met mijn vrienden. Voor de rest zullen jullie het komende jaar nog vanalles te weten komen over mij, en ik over jullie.

Ik heb er alvast veel zin in, ik hoop jullie ook!

Stevige linker

Luna, boterbloemgele levendige karekiet

Contact:

givers@scoutsevergem.be

Boekjes:

Klik hier voor het eerste giverboekje

Medische steekkaart:

Je kan je medische steekkaart online invullen via volgende link.
https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ )


De volgende link geeft je een stappenplan hoe je dit precies moet doen.
(https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/files/paginas/2015.09.21_handlei... )