Kabouters

meisjes van 8 tot 11 jaar

Dag allerliefste kaboutertjes,

Ik ben Liesbeth en ga dit jaar leiding aan jullie geven! JOEPIE!! Dit wordt mijn 14e scoutsjaar en mijn tweede jaar leiding, en nog steeds vind ik het mega de max! Vorig jaar was ik leiding van de lieve jonggidsen, en ik ben er zeer zeker van dat dit jaar minstens even onvergetelijk gaat worden!

Naast de scouts zullen jullie misschien wel weten dat ik regelmatig eens op mijn handen durf te staan of een salto maak. Ik vind het namelijk super leuk om allemaal kunstjes uit te voeren en turn dan ook wel al een tijdje. Daarnaast ga ik in de zomer ook op kamp met kindjes die een mentale beperking hebben, wat altijd een hele belevenis is.

Naast al die toffe dingen studeer ik ook nog voor bio-ingenieur en ik ga nu naar mijn tweede jaar. Ik ben jarig op 2 juni en als jullie mij eens willen verrassen, is chocolade altijd een goed idee! :)

Ik hoop dat jullie er evenveel zin hebben in hebben als mij, want ik kan al niet wachten tot de eerste vergadering!!

Veel kussies en knuffies,

ioragele hartverwarmende gnoe

Ook ik ben een van jullie nieuwe leiding dit jaar! Mijn naam is Floor en dit is mijn eerste jaar leiding. Dit is wel al mijn dertiende jaar in de scouts.
Verder kan ik jullie nog vertellen dat ik sociaal werk studeer en naast de scouts af en toe nog eens sportief probeer te wezen en ga lopen. Vroeger heb ik nog gedrumd en tot vorig jaar speelde ik tien jaar lang theater. Ook spreek ik graag met mijn vrienden af om eens eentje te gaan drinken of een dansje te placeren. Ik ga ook graag op reis, naar concerten en festivals en gaan skiën. Iets minder interessante dingen zijn dat mijn lievelingskleur geel is en ik zeer graag echte Belgische frietjes eet. Trouwens ik ben jarig op 5 november, dus op weekend kunnen we er een feestje van maken (ik zal voor de taart zorgen).
Misschien ook leuk om te weten is dat Luna, ook jullie leiding, mijn zus is .
Ik vind het zeer spannend om leiding te geven, maar heb er alvast super veel zin in! Hopelijk jullie ook!
Kusjes en knuffels Lilioageel guitig winterkoninkje

kabouters@scoutsevergem.be

Klik hier voor het eerste kabouterboekje.