Kabouters

Leeftijd: 
meisjes van 8 tot 11 jaar

De leiding:

Dag allerliefste kaboutertjes,

Ik ben Liesbeth en ga dit jaar leiding aan jullie geven! JOEPIE!! Dit wordt mijn 14e scoutsjaar en mijn tweede jaar leiding, en nog steeds vind ik het mega de max! Vorig jaar was ik leiding van de lieve jonggidsen, en ik ben er zeer zeker van dat dit jaar minstens even onvergetelijk gaat worden!

Naast de scouts zullen jullie misschien wel weten dat ik regelmatig eens op mijn handen durf te staan of een salto maak. Ik vind het namelijk super leuk om allemaal kunstjes uit te voeren en turn dan ook wel al een tijdje. Daarnaast ga ik in de zomer ook op kamp met kindjes die een mentale beperking hebben, wat altijd een hele belevenis is.

Naast al die toffe dingen studeer ik ook nog voor bio-ingenieur en ik ga nu naar mijn tweede jaar. Ik ben jarig op 2 juni en als jullie mij eens willen verrassen, is chocolade altijd een goed idee! :) 

Ik hoop dat jullie er evenveel zin hebben in hebben als mij, want ik kan al niet wachten tot de eerste vergadering!!  

Veel kussies en knuffies,

ioragele hartverwarmende gnoe

Ook ik ben een van jullie nieuwe leiding dit jaar! Mijn naam is Floor en dit is mijn eerste jaar leiding. Dit is wel al mijn dertiende jaar in de scouts.
Verder kan ik jullie nog vertellen dat ik sociaal werk studeer en naast de scouts af en toe nog eens sportief probeer te wezen en ga lopen. Vroeger heb ik nog gedrumd en tot vorig jaar speelde ik tien jaar lang theater. Ook spreek ik graag met mijn vrienden af om eens eentje te gaan drinken of een dansje te placeren. Ik ga ook graag op reis, naar concerten en festivals en gaan skiën. Iets minder interessante dingen zijn dat mijn lievelingskleur geel is en ik zeer graag echte Belgische frietjes eet. Trouwens ik ben jarig op 5 november, dus op weekend kunnen we er een feestje van maken (ik zal voor de taart zorgen).
Misschien ook leuk om te weten is dat Luna, ook jullie leiding, mijn zus is .
Ik vind het zeer spannend om leiding te geven, maar heb er alvast super veel zin in! Hopelijk jullie ook!
Kusjes en knuffels Lilioageel guitig winterkoninkje


Liefste kabouters

Mijn naam is Luna, en ook ik ben een van jullie leiding voor dit jaar. Sommigen onder jullie zullen mij nog kennen, want twee jaar geleden gaf ik ook al leiding aan de kabouters. Na een uitstapje naar de givers, kon ik het toch niet laten om terug te komen!

Het grootste deel van mijn tijd gaat naar de scouts, aangezien ik dit jaar ook groepsleiding ben. Verder durf ik af en toe nog eens rechten te studeren, en voor de rest besteed ik soms wat tijd op de atletiekpiste.

Ik hou van rockmuziek, frietjes, af en toe eens zot doen en een heel klein beetje van mijn twee kippen. Ik heb 1 zus met wie ik dit jaar zelfs samen leiding geef aan jullie.  Mijn huisje is gelegen in het prachtige Evergem centrum en ik verjaar op 3 maart.

Hopelijk hebben jullie evenveel zin in het komende jaar als ik!

Kusjes en een stevige linker

Luna, Boterbloemgele Levendige Karekiet


Contact:

kabouters@scoutsevergem.be

Boekjes:

Hier is het laatste finale boekje. Het kampboekje.

Het 3e en voorlaatste boekje.

Het 2e kabouterboekje is hier!

Klik hier voor het eerste kabouterboekje.

Medische steekkaart:

Je kan je medische steekkaart online invullen via volgende link.
https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ )


De volgende link geeft je een stappenplan hoe je dit precies moet doen.
(https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/files/paginas/2015.09.21_handlei... )