Kapoenen

Leeftijd: 
jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar

De leiding:

 

Elaba iedereen,

Misschien kennen sommige onder jullie me al… Ik ben degene die het ongelofelijk lekker eten heeft gemaakt op kamp en weekend ;))! 
Voor degene die me nog niet kennen hier even een kleine voorstelling van mezelf: ik ben Axelle Baert, 21 jaar oud ik ben zelf zes jaar lid geweest en heb nu al drie jaar leiding achter de rug. Ik kijk er zeker naar uit om als leiding mega toffe vergaderingen, een demax van een weekend en een onvergetelijk kamp met jullie te hebben! 
Naast de scouts heb ik ook nog een paar andere hobby’s onder andere lopen, piano spelen etc.  Ik heb net mijn diploma ergotherapie gehaald maar heb besloten om nog wat verder te studeren. Zo start ik nu in een schakeljaar naar pedagogische wetenschappen.
Zo, dit was een kleine voorstelling van mezelf (jullie weten eigenlijk niet zoveel maar jullie zullen mij zeker leren kennen op de vergaderingen)! Ik hoop dat jullie even hard uitkijken naar het nieuwe scoutsjaar als ik en we gaan er samen een ONVERGETELIJK jaar van maken!!!!!!!!!
Tot op de startdag ;)
Stevige linker, Phoenicolasiusrode Groothartige Simia

Dag kapoenen
Ik ben Joren Lerou, 18 jaar oud. Na zes jaar lid te zijn geweest is dit nu mijn eerste jaar leiding. Ik kijk er alvast naar uit om mijn carrière als leiding bij jullie te mogen inzetten.
Ik studeer nu Elektronica-ICT op de hogeschool Odisee in Gent.
Mijn hobby’s zijn uiteraard Scouts, maar ook handbal en eens iets gaan drinken met vrienden doe ik graag.
Voila dit was een korte voorstelling van mezelf.
Ik hoop jullie allemaal te zien op de startdag.
Stevige linker
Padoekkleurige impetueuze rode lynx

Dag allerliefste kapoenen
Hier ben ik weer, jullie lievelingsleiding van vorig jaar. Je hoort het goed ook dit jaar geef ik weer leiding aan jullie. De tweedejaars zullen mij dus al kennen, maar eerstejaars niet getreurd ik kijk er enorm naar uit om jullie te leren kennen er samen een fantastisch jaar van te maken :).
Hierbij geef ik toch nog een korte voorstelling van mezelf. Mijn naam is Floor, ik ben 20 en dit wordt mijn 16de jaar in de scouts en mijn vierde jaar als leiding. Ik heb net mijn diploma sociaal werk behaald, maar ga net als Axelle nog wat verder studeren. Ik ga namelijk naar het verre Brussel om daar culturele agogiek te doen. Naast de scouts ga ik graag eens naar een concert of festival en iets gaan drinken met vrienden. Verder is mijn lievelingskleur geel en eet ik super graag frietjes!!
Zo dit was een korte voorstelling van mezelf, maar ik ben er zeker van dat we elkaar nog leren kennen dit jaar!! Ik heb er alvast super mega heeeeeeel veeeeeeeeel zin in!!!!!!!! Tot op startdag :)).
Kusjes en knuffels
Floor
Liloageel guitig winterkoninkje

HALLOOOO!! Ik ben Emelie en ik ben 18 jaar. Jullie kennen mij misschien nog niet zo heel goed want ik heb nooit in de scouts gezeten tot vorig jaar; maar ik wou graag eens leiding geven en ik kreeg te horen dat er toevallig nog gezocht werd naar een leidinggevende, en zo begon het avontuur. In de lagere school ging ik al graag om met (nog) jongere kinderen en ben dus heel blij dat ik nu leiding mag geven. Momenteel volg ik sociaal werk aan HoGent en zit ik mijn eerste jaar. Voor de rest heb ik niet echt hobbies maar ik eet wel graag (en soms schilder ik wel eens) en zussen of broers heb ik niet. Hopelijk hebben jullie veel plezier met mij als leiding en natuurlijk met mijn geweldige mede-leidinggevenden. Ik zeer dankbaar dat ik leiding mag geven aan jullie lieve kapoentjes!!! Vele groetjes!!

Contact:

kapoenen@scoutsevergem.be

Medische steekkaart:

Je kan je medische steekkaart online invullen via volgende link.
https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/ )


De volgende link geeft je een stappenplan hoe je dit precies moet doen.
(https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/files/paginas/2015.09.21_handlei... )