Update herfstvakantie

Beste ouders, beste leden

Hier zijn we weer met een nieuwe triestige update over onze scoutswerking.

Gisteren is er beslist dat de weekends niet mogen doorgaan. Dit zowel voor grote als voor kleine takken. Aan de ouders van de kleine takken wordt het gestorte geld terugbetaald.

Ook de vergaderingen voor grote takken zullen niet meer doorgaan. Omdat we merken dat er meer en meer verstrengde maatregelen genomen worden, vooral voor de herfstvakantie, hebben we besloten om ons hierbij aan te sluiten. De kleine takken zullen dan ook in de herfstvakantie (dus zondag 1 en 8 november) geen vergadering hebben! Na de herfstvakantie zouden we graag weer vergadering geven voor de kleine takken, maar we zullen moeten afwachten hoe de situatie er tegen dan uitziet. We hopen op die manier, net zoals het onderwijs, het effect van een langere herfstvakantie maximaal te benutten.

We hopen dat jullie onze beslissing begrijpen en we houden iedereen verder op de hoogte!

Wie de algemene maatregelen van Scouts en Gidsen Vlaanderen wil nalezen kan dat in deze link: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/Corona.

Vergeet zeker niet om verder cuberdons te verkopen, want we kunnen de steun meer dan ooit gebruiken!

Stevige linker en hopelijk tot snel!

De (groeps)leiding