START NIEUW SCOUTSJAAR 22-24 SEPTEMBER

Beste leden, ouders en andere sympathisanten

Ook dit jaar zijn we na het beleven van de leukste kampen ooit weer klaar om een nieuw scoutsjaar in te gaan. Traditiegetrouw zal dit wederom gebeuren met een heus startweekend. We hopen dat je het derde weekend van september al had aangestipt in jouw agenda. Voor meer informatie omtrent de activiteiten verwijzen we graag naar de uitnodiging van het startweekend te vinden in de bijlage van dit bericht.

Van oud naar nieuw

Zoals elk jaar, houden ook dit jaar een aantal leiding op met leiding geven. We willen hen graag bedanken voor hun bewezen diensten en hopen hen uiteraard nog vaak te mogen verwelkomen op onze scouts. Maar niet getreurd, er staat een nieuwe lading enthousiaste leiding klaar om deze oude veteranen te vervangen. Zo vormen we dit jaar opnieuw een grote leidingsploeg die jullie kinderen een fantastisch jaar zullen bezorgen.
Deze grote, jeugdige leidingsploeg zal bijgestaan worden door een nieuw groepsleidingstrio. We moeten dit jaar helaas afschied nemen van Reinout van Arnhem. Wees niet getreurd, we zullen hem hier vaak genoeg nog zien rondlopen. Bij onze groepsleiding verwelkomen we graag Luna Bresseleers. Zij gaat aan de zijde van Ruth Pauwels en Emma Van De Steene het scoutsjaar trachten in goede banen te leiding. Indien je prangende vragen hebt voor dit vrouwlijke trio, kan je hen altijd bereiken via groepsleiding@scoutsevergem.be

Boobeats

Na de geweldige editie van vorig jaar kunnen we boobeats ook dit jaar niet zomaar laten passeren. Vandaar dan ook dat we de fuif in een nieuw jasje hebben gestoken. Zet 5 oktober dus maar in uw agenda om te komen feesten of om een handje uit de mouwen te steken want ook dit jaar zijn we wederom op zoek naar tal van medewerkers. Heeft u tijd om de week voor, tijdens of na boobeats onze leidingsploeg hun werk wat te komen verlichten aarzel dan niet en stuur een mailtje naar medewerker@boobeats.be. Om onze medewerkers te bedanken, maar ook om de iets rijpere jeugd het feestje van het jaar niet te laten missen organiseren we ook dit jaar weer het voorspel op vrijdag 4 oktober. Het wordt dus een heus feest weekend J

Inschrijven?!

Net zoals vorig jaar houden we dit jaar opnieuw inschrijvingsdagen, waar je kan kennismaken met je nieuwe leiding. Deze vinden dit jaar plaats op zondag 8 september van 14u tot 18u voor alle takken en op woensdag 11 september van 17u tot 19u enkel voor kleine takken (kapoenen, welpen en kabouters), telkens in of rond het scoutslokaal. Kan er iemand niet aanwezig zijn op één van deze dagen, dan stuur je een mailtje naar de juiste tak (kapoenen@scoutsevergem 6-8 jaar, kabouters@scoutsevergem.be meisjes 8-11 jaar, welpen@scoutsevergem.be jongens 8-11 jaar, jonggidsen@scoutsevergem.be meisjes 11-14 jaar, jongverkenners@scoutsevergem.be jongens 11-14 jaar, givers@scoutsevergem.be 14-17 jaar of jin@scoutsevergem.be 17-18 jaar).
Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar 45 euro (+5 euro voor de kapoenen), dit wordt voornamelijk gebruikt om de verzekeringen in orde te brengen via Scouts en Gidsen Vlaanderen. Dit bedrag kan met de vermelding van ‘naam+tak’ overgeschreven worden naar BE75 3900 5442 6351. Uiteraard mogen er meerdere personen met één betaling worden ingeschreven, gelieve dan wel duidelijk alle namen en takken te vermelden, kwestie van het onze administratie niet te moeilijk te maken.

hopelijk tot binnenkort!

RUTH: 04 91 59 76 68, LUNA: 04 72 64 61 75  &  EMMA: 04 75 54 32 14